30 Dec 2010

Day 9

♥ Day 9

A photo of the item you last purchased

Inilah dia barang yang baru dibeli. Sangat excited nak guna. 

Chic Pedestal Cake Stand
 
Bila di Google, harganya ialah RM45. Tapi kebetulan kedai yang saya singgah tu sedang mendiskaun barang²nya - kedai yang sangat comel + tokeynya sangat peramah!, maka saya dapat beli stand ini dengan harga RM18 sahaja! Berbaloi kan.

Sekarang ini setiap hari saya akan fikir : bake something sweet & bright!

Penyakit terbaru saya sekarang. 
Saya hendak tukar profesyenlah. 
Boleh?




4 ♥ comments:

khaulah sa'adah said...

kalo saya stay dgn kak izz sure sy gemuk makan kek kak izz buat. heeee...

*sy addict nk makan something sweet*

aliaaroslan said...

buat sebagai hobi n kerja sambilan pon layan jugak kak izz. boleh release tension kerja. geram aje tengok cupcakes kak izz buat..

Shag said...

Nak suruh mama beli avon eh oven! Nak belajr jugak bake a cake ni! Macam wanita mithali je. Kehkeh :P

http://shagcomot.blogspot.com/

♥ Izzah Marzuki said...

khaulah :
hihihihi..jgn la gemuk.. comel je dah le..

aliaa :
a'aaa release tension.. best best.. kan kan..

Moy :
Hehe ye sila beli ye.. pastu buat kek tauuu... nanti k.izz nak rasa.. hehe

Post a Comment

What say you..? =)

Thanx for commenting.

May Allah bless u as always ♥♥♥

Related Posts with Thumbnails
 

note to self : breathe Design by Insight © 2009