22 Dec 2010

♥ Day 8

Day 8

A song to match your mood


There are things that are felt and not spoken, and when I want to ask for them I cant
And if you do them after I ask for them, then there’s no use
There are things that are felt and not spoken, that hurt that heart but don’t show
And I stay tired all the time, between telling you or not saying a word

I cant tell you change your whole approach of loving me
Or have some jelousy towards me, or surprise me once and bring me a gift
Or that my eyes experience something I havn’t done before

I cant tell you - make the world a more beautiful place in my eyes, and change things in me
No matter how close you are to me and from me
I cant tell you - the way I want our life to be
You should know for yourself that way I want our life to be

Sometimes it appears that I have stayed quiet and calmed down, pleased, and gotten used to it
This doesn’t mean that you think I have given up
And sometine you feel that I have gotten bored of this, though im just hiding the tiredness
Oh my love, don’t let me reach to a stage where I say “I wish I had spoken and said something”.


Sebelum ini saya hanya minat lagu instrumental sahaja, dan kalau sekali-sekala dengar lagu biasa pun, saya pilih lagu yang dinyanyikan oleh penyanyi lelaki. Hehe. Diskriminasi gender la pulak. 

Disebabkan saya terjatuh minat dengan lagu Arab yang dipasang di blog Lulu, terus sepanjang hari saya dengar lagu tu (thanks Lulu!). Tiba² saya minat dengan lagu berlirik, rentaknya rancak & penyanyi perempuan pulak tu! 

Alunannya merdu dan agak rancak, tetapi indahnya susunan lagu tersebut hasil daripada penggunaan bahasanya, Bahasa Arab. Smooth & flawless. Sebutannya pun mengikut lahjah Lubnan agaknya, entah saya pun tak berapa pasti, mungkin bahasa fus-hah tapi sebutannya lain sikit. 

Patutlah baba memang sangat suka lagu Arab, especially lagu² yang lama, zaman dia belajar di Cairo dulu. Sampai sekarang dia masih simpan kaset² lagu² Arab lama tu berkotak².  Katanya muzik intro je ambil masa 1 jam! Fuh ala instrumental la jugak ye.

Jadi lagu yang sesuai dengan mood saya ketika ini ialah lagu ini :

فى حاجات

فى حاجات تتحس ومتتقلش وان جيت اطلبها انا مقدرش
ولو انت عملتها بعد ما انا اطلبها يبقى مينفعش
فى حاجات تتحس ومتتقالش توجع فى القلب ومبتبانش
وافضل علطول تعبانه مابين طب اقولك ولا مقولكش
مقدرش اقولك غير كل طريقة حبك ليا
او غير عليا ولا فجأنى فى مرة وهاتلى هديه
الا عنيا بعمل حاجه انا مش عارفاها
مقدرش اقولك حلى الدنيا فى عينى وغير فيا
لو مهما كنت قريب منى وكنت قريب ليا
مقدرش اقولك شكل حياتنا اللى اانا عيزاها
اعرف لوحدك شكل حياتنا اللى انا عيزاها
اوقات بيبان انى سكت وهديت ورضيت واتعودت
مش معنى كده انك علطول تحسبنى انى استسلمت
وساعات بتحس انى زهقت مع انى بخبى انى تعبت
متوصلنيش ياحبيبى اقول ده ياريتنى اتكلمت

نانسى عجرم

Penyanyinya; Nancy Ajram versi sopan.. hehe

Kan ayu macam ni.. hehe


Lirik di atas sekali yang telah diterjemah ke English. Oh jumpa pun gambar Nancy Ajram bertudung yang sopan. Di kebanyakan masa dia sangatlah sebaliknya. Ops. Okey kita layan lagunya.







Layan.




2 ♥ comments:

n0n0i♥a'n'l said...

Wah... thanks for sharing.. Akak minat gak lagu-lagu Arab rupanya ek.. Macam atuk Noi le.. Even ringtone HP dia pon lagu Arab gak ^_^ Hehehehe

khaulah sa'adah said...

first saya tau lagu dia enta eih..lagu putus cinta..hihi..
pastu yg ni second song yg telinga saya boleh terima...hihi

Post a Comment

What say you..? =)

Thanx for commenting.

May Allah bless u as always ♥♥♥

Related Posts with Thumbnails
 

note to self : breathe Design by Insight © 2009