21 Dec 2010

♥ Day 7

Day 7

Your dream wedding


Well, let the pictures do the talking. *wink wink*




1


3

4

5

6
7
8

9

10
11

12

13
14

15


My dream-come-true wedding.
There's nothing more I could ask for.
Alhamdulillah.



5 ♥ comments:

Rossarina™ said...

Kak Izz! you look so beautiful! :D and oh, pelamin Kak Izz pun sangat lawa lah. saya suke. :D and oh, i like the rose, too. <3

khaulah sa'adah said...

wah, igtkan kak izz nk buat another wish dream weddinng...

congrats kak izz, your dream wedding come true... ^^

Shag said...

OMG! Cantik gila lah awek dalam gambar kat atas tu. Siapa eh? Kikikiki :P

Cantek lah baju K Izz. Pinjam! Hahaha :D

NurLuLu said...

Assalamualaikum akak,

Lagu arab tu bertajuk "Fi Hagat" nyanyian Nancy Ajram, penyanyi berasal dari Lubnan. Lagu favourite saya tu kak, hehe. Nancy Ajram ni ada banyak lagu yang best2. Antara yang top lagu "Anta Eih". Boleh cari di Youtube. Post sebelum ni saya ada letak lirik lagu Fi Hagat. Saya memang minat lagu2 Arab ni. Memang kena dengan jiwa.:P

Seronok dapat tahu akak suka dengar lagu Arab. Walaupun ada lirik yang kita tak berapa faham, x kisahlah asalkan melodinya menghiburkan dan sedap didengar. Macam juga lagu korea, hindustan, bukan semuanya kita faham. Hehe

Saya masa mula2 belajar arabic, suka dengar lagu-lagu arab. Sebab ia mudah.

Ada satu lagi lagu fav saya, tajuknya "Tamalli Maak" nyanyian Amru Dhiab. Mungkin akak dah pernah dengar. Lagu ni dah lama, tapi saya tetap suka sampai sekarang. Kalau akak belum dengar, cubalah.

(^__^)

fir said...

kak izz, masyaAllah semuanya cantik! semua... ;)

Post a Comment

What say you..? =)

Thanx for commenting.

May Allah bless u as always ♥♥♥

Related Posts with Thumbnails
 

note to self : breathe Design by Insight © 2009