24 Jan 2011

Day 11

Day 11

What's in your make up bag?


Apa yang ada dalam tu? Macam² ada.. 


Beg make up saya.



Tadaa..



 Setelah di'terabur'kan..



 

Mari selongkar secara detail.


Body Shop Pressed Face Powder
Body Shop Vitamin E Lip Care SPF 15
Body Shop Oil Free Foundation SPF15

Body Shop Camomile Gentle Eye MakeUp remover
Estée Lauder pure color crystal nude rose lipstick
Pure Color Long Lasting Estée Lauder lipstick palette + lip brush



Estée Lauder Wild Rose blush
Estee Lauder Clear gloss
Estee Lauder Honey high gloss

Estee Lauder Crystal Pink lipstick

Estée Lauder Deluxe  eyeshadow palette 
Estée Lauder Double Wear eye pencil

Estée Lauder Sumptuous mascara

Salvatore Ferragamo Incanto Heaven body lotion

Belian 6 bulan sekali, atau setahun sekali, atau 2 tahun sekali. Jimat-cermat. Tidak diapply secara serentak..  hihi.



5 ♥ comments:

eus said...

saya amat suka cerita ini.. hahaha....

n0n0i♥a'n'l said...

HEHEHE... wah sume warna golden2 gtu.. hehe.. best ek pakai bodyshop..... setakat ni mampu beli yg murah2 je macam Silky Girl & Elianto :P:P

Puan Besar Shag Yahaya said...

Woah~ Pengguna tetap Body Shop dan Estee Lauder lah K Izz ni rupenye ;)

Khaulah Khalid said...

bodyshop!
saya suka brand ni...tapi x pernah pakai la..
selalu beli untuk mak je..hihi..

aliaaroslan said...

kengkadang orang tanya aliaa, knapa pakai barang cosmetic mahal2? tapi diorang tak tau yang kita jarang membeli barang-brang tu, compare dengan kalau beli yang biasa, kne beli banyak kali.

Post a Comment

What say you..? =)

Thanx for commenting.

May Allah bless u as always ♥♥♥

Related Posts with Thumbnails

Google :

Loading...
 

note to self : breathe Design by Insight © 2009