4 Mar 2009

♥ Alhamdulillah..congrats!

.
Dear blog,

Hari gembira untuk rakan sepejabat saya, Puan Tina. Dia telah mengkhabarkan berita gembira untuk dikongsi bersama saya. Dan semestinya saya juga ternanti²kan berita ini. I am even excited as she is. Hihi. Alhamdulillah dia berjaya menambah generasi. Generasi pertama bagi mereka pasangan suami isteri. Tahniah ye Tina. Saya pun turut gembira. Gembira macam yang pernah saya rasa dulu². Seronok rasanya. Saya tumpang gembira. Teringat waktu saya dulu. Seronoknya! Syukur alhamdulillah. Doakan saya pula seterusnya, insyaAllah.



Betapa bermaknanya penunjuk (tester) tu dalam hidup saya. Gambar ni pun saya rakam sejurus selepas test. Sampai sekarang saya wrap tester ni dan letak dlm handbag saya, saya bawa kemana² saja saya pergi. Walaupun saya selalu tukar² handbag saya, saya tetap akan bawa skali tester ni bersama saya. Sebab ini bukti Adib wujud dalam diri saya. Sebab saya nak rasa Adib sentiasa dekat dengan saya. Dan memang dia akan sentiasa di hati dan jiwa saya. Dan menunggu saya di syurga nanti, insyaAllah. Benarlah, harta yang tak ternilai adalah anak²..

♥ izzah©

10 ♥ comments:

Sarah said...

Salam Ma.

Dalam gembira, ada hiba yang saya rasakan. Insya Allah. Ma akan menambah generasi lagi nanti.

Ehem. Kami kan ada bersama ma =)

Izzah Marzuki said...

Sarah:

Ye, memang sentiasa teringatkan saat paling menduga tu.. setiap saat-detik.. setiap minggu insyaAllah maa cuba lawat pusara dia.. takpelah.. smua ni ada hikmah, kan.. tapi tumpang gembira atas kegembiraan kawan² pun seronok juga, kan! insyaAllah, doakan rezeki kami berdua pula..

ye, kan ramai ada - along, angah, alang, achik, adek, ucu.. hehehe

snm said...

Maa..serius tiba2 rs sebak dgn crte maa..xpe maa..insyaAllah ada ms lg kan :) byk2 doa oke!

alang said...

maa..alang sungguh2 terharu..
nk jd anak y baik la..
ibu tggu anak di dunia..
anak xle kecewa kn ibu..
maa..alang doakn maa jgk..
amin...

RieNa.YuMi said...

dear maa,

kegembiraan kawan maa raikan..kesedihan maa kami kan ada =)

along akan doakan maa akan terus tabah menghadapi dan along jua kan doakan kegembiraan itu milik maa lagi...aminn...

betul kan...kami semua kan ada... ;)

Izzah Marzuki said...

snm:
achik, insyaAllah, doakan ye.. trimakasih! ♥♥♥♥

Izzah Marzuki said...

alang:
takpe alang, apa yg terjadi pasti ada hikmahnya.. insyaAllah.. semoga alang jadi anak yg baik spt yg diidamkan tu ye! trimakasih! ♥♥♥♥

Izzah Marzuki said...

along:
kekadang perlu gak sedih, slalu sgt gembira pun x bagus juga, kan! trimakasih ye along, didoakan along pun gembira & bahagia juga.. trimakasih atas doa.. ♥♥♥♥

TiNaTaKeShi said...

akak,i think it's on..tak sesia akak congrats saye awal2..
hihihi

Izzah Marzuki said...

Tina:
Alhamdulillah tina, tak salah jangkaan akak kan! tahniah!! let us wait for the dd (delivery due) plak! =)

Post a Comment

What say you..? =)

Thanx for commenting.

May Allah bless u as always ♥♥♥

Related Posts with Thumbnails

Google :

Loading...
 

note to self : breathe Design by Insight © 2009