20 Oct 2009

♥ Alhamdulillah

Assalamualaikum..

Bismillahirahmanirrahim..

Ni entry yang backdated sebenarnya. Ada yang bertanya, mana birthday entry? hehe.. Kesibukan membataskan.. tak sempat nak menulis apa pun melainkan menulis report sahaja sekarang ini.. hehe.. harap maaf lah ye ini entri berkenaan birthday saya yang lalu.. dah lepas pun, 30 September 2009.. alhamdulillah.. rasanya tak perlulah kot diceritakan secara detail, ini pun saya curi masa lunch untuk menulis.. yang penting harijadi kali ini cukup bermakna.. dengan kiriman sms sejak dari jam 12.00 malamnya [salah seorang kakak saya dah kirim seminggu awal lagi..hehe], ucapan selamat dari keluarga, kawan² sepejabat, kawan² lama, kawan² facebook & plurk, panggilan² telefon ucap selamat, sambutan kecil²an di department saya dan birthday dinner dengan hubby pada malamnya.. cukup indah, terima kasih ya Allah, kerana terus-terusan menambahkan nikmat umur & rezeki.. terima kasih juga ya Allah kerana menghadiahi mereka yang sentiasa berada di sisi, teman² yang terbaik & manis semuanya..



[moist chocolate cake + chicken cornish]


[nyum nyum..]


[team terbaekk.. mekaseh!]


[dinner @ Taman Sari Brasserie, Hotel Istana]

Tahun ini adalah tahun yang paling banyak saya dihujani dengan ucapan² harijadi. Terima kasih buat semua yang mengingati. Terima kasih atas ucapan selamat dan doa kalian. Moga Allah memberkati semuanya.. amin.


3 ♥ comments:

chAq said...

=) Terima kasih juga menjadi teman plurk kita kak.. ukhuwah fillah abadan abada

mummydida82 said...

salam..
hi kak izzah...
ini blog dida :)

http://mummydida82.blogspot.com

Izzah Marzuki said...

chAq:
wana.. terima kasih banyak.. moga berpanjangan, insyaAllah!

mummydida82:
wukey dida! thanx!

Post a Comment

What say you..? =)

Thanx for commenting.

May Allah bless u as always ♥♥♥

Related Posts with Thumbnails
 

note to self : breathe Design by Insight © 2009